ABOUT GUBANNI

Gubanni, het merk dat de zorgindustrie revolutioneert door traditionele werkkleding om te toveren tot moderne, eigentijdse outfits. Wij geloven dat zorgmedewerkers er professioneel en stijlvol uit mogen zien terwijl ze hun belangrijke werk doen. Onze collecties zijn ontworpen met praktisch gebruik in gedachten en volgen de nieuwste trends. Elk ontwerp wordt met zorg en liefde bedacht in Amsterdam en geproduceerd in Europa en Azië. We streven naar de perfecte balans tussen functionaliteit en mode, zodat zorgverleners zich zelfverzekerd en comfortabel voelen tijdens hun werk.

Bij Gubanni hechten we veel waarde aan verantwoordelijkheid. We werken samen met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten die voldoen aan onze hoge normen voor kwaliteit en ethiek. We zijn toegewijd aan transparantie in onze toeleveringsketen en streven naar een duurzamere wereld.

Sluit je aan bij de beweging van vernieuwing in de zorgindustrie en zie hoe wij werkkleding transformeren tot een statement van moderne professionaliteit. Geef zorgverleners het podium dat ze verdienen, met kleding die net zo dynamisch is als zijzelf. 

Menu